top of page

Alle eendjes zwemmen, 9 juni 2023

Ik loop ontzettend achter met het bekijken, bewerken en plaatsen van mijn foto's. Inmiddels heb ik zoveel leuke uitjes en wandelingen achter de rug dat ik niet eens meer weet waar te beginnen. Zo was er natuurlijk in Renesse en omgeving niet alleen die ene grutto te zien. Ook draait op de Regte Heide echt niet alles om de grauwe klauwieren en zijn de maanden mei en juni ook geweldige maanden om veel moois te fotograferen bij het Diessens Broek en Biests Gemeynt. Dan was er ook nog de excursie van dagjeindenatuur.nl, die ik kadoo kreeg voor mijn 50e verjaardag.

Laat ik vandaag eens dicht bij huis en schattig beginnen.

Afgelopen week zag ik in het Molenpark in Goirle jonge eendjes in de vijver. Omdat het fotograferen van jonge eendjes/jonge ganzen/jonge zwanen al jaren op mijn lijstje staat, ben ik nog diezelfde ochtend terug gegaan met Bolt en mijn telelens. Bolt blij, want die mocht 2 x mee in één uur. Alle wandelaars in het Molenpark waren ook blij. Die maakten immers weer eens iets aparts mee. Zij zagen een hobbyfotografe met telelens op haar buik op grond liggen met haar zwart witte bordercollie liggend ernaast. Dat zorgde voor hilariteit bij een groepje wandelende dames en heren. Ze mochten denken wat ze wilden; ik ben blij met deze überschattige foto's van de zwemmende, jonge eendjes.

10 views1 comment

Recent Posts

See All

1 comentário


Tonny Swinkels
Tonny Swinkels
03 de jul. de 2023

Miranda ze zijn echt "Schattig" op de laatste foto heeft wijsneusje jouw en Bolt in de smiezen. Heerlijk om te kijken🦆

Curtir
bottom of page