top of page

Bezorgdheid, 12 november, 2021

Afgelopen dagen verschenen er in mijn Messenger Inbox berichtjes of het wel goed met mij gaat. Ik heb al 10 dagen geen verhaal met foto's gepost en blijkbaar zijn er een paar lieve mensen die zich hierdoor zorgen maken over mij.

Blij verrast uiteraard dat er mensen zijn die ik nog nooit heb ontmoet of wel eens heb ontmoet maar niet goed ken, die zich zorgen maken over mij. Wat heerlijk dat mijn fotopagina op deze manier toch mensen aan mij verbind. Ik ben daar erg dankbaar voor.

Het is het einde van het jaar. Zoals elk jaar zijn de weekenden dan drukker dan normaal. Sint kadoos kopen en open dagen voor de vervolgopleiding van dochterlief. Ik werk deze twee maanden extra uren in 'mijn' gezinnen om collega's te vervangen of het gat op te vangen dat een andere organisatie achter liet door langdurig zieken. De keren dat ik wèl tijd had om er op uit te gaan, was het regenachtig of viel er niks moois te fotograferen naar mijn mening.

Gelukkig is de werkdruk tijdelijk. Dat wandelen en fotograferen mis ik namelijk enorm. Afgelopen week kon ik ergens toch nog tijd vrij maken om even een paar uurtjes in Fotohut De Mast te gaan zitten. Mijn laatste bezoek dateerde alweer van een aantal maanden geleden. De zon scheen en zorgde zo voor erg mooi licht op de setting. Ik zat er maar twee uurtjes, te weinig om te wachten op bijzondere soorten. Toch scoorde ik van de doodgewone, alledaagse soorten een paar erg mooie plaatjes. Laat nou net de boomklever stiekem een van mijn favoriete alledaagse vogels zijn...


13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page