top of page

Bosanemonen

Vandaag een kort praatje bij mijn plaatje(s). Al weken verheug ik mij op de bloei van de bosanemonen. Ik deed al een 1e poging in de Brand in Udenhout. Ik was te vroeg. Er bloeide hier en daar één klein mini bosanemoontje. Slap en gebogen hingen ze boven de grond met hun bloemblaadjes nog gesloten.

Ruim een week later deed ik op dezelfde plek een tweede poging. Overal prachtig bloeiende bosanemonen. Ik kon niet stoppen met fotograferen. Met statief, mijn fototoestel er onder hangend, afstandsbediening om zonder beweging te kunnen fotograferen. Ik maakte zoveel foto's dat ik deze nog goed moet uitzoeken. Er gaat komende weken dus nog meer bosanemonen spam volgen.

Vanochtend kon ik het niet laten om bij Landgoed de Utrecht nog een derde poging te doen. Het zachte zonlicht op de vroege ochtend was geweldig. Ik moest even geduld hebben voor de bosanemonen hun bloemblaadjes openden, maar vanaf dat moment kon ik wederom niet stoppen met fotograferen. Ik was nog net op tijd thuis voor een online overleg.
9 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page