top of page

Bosanemonen spam deel 2

Langzaamaan groeien er in verschillende gebieden steeds meer bosanemonen. Na een aantal jaren macrofotografie kan ik ondertussen wel stellen dat ik verslaafd ben aan bosanemoontjes. Deze vroege lente bloeiers zijn zo ontiegelijk fotogeniek. Uren kan ik mij er mee vermaken. Mooiste compositie kiezen, mooie achtergronden, juiste belichting. Wat een heerlijke hobby heb ik toch. Ik vergeet alle zaken om mij heen. De oorlog in Oekraïne verdwijnt naar de achtergrond en alle nog 'te doen' dingen zoals poetsen en strijken vergeet ik gemakshalve ook maar.

De bosanemoontjes zijn nog niet voltallig aanwezig. Ze zijn nog wat kort en niet met velen. Wanneer je komende twee weken gaat wandelen langs de Reusel achter uitspanning de Bockenreyder in Esbeek of in natuurgebied de Brand, kun je genieten van een grote, witte bloemenzee. Dat ik volgende week dus nog eens terug ga in de vroege ochtend, is een ding wat zeker is. Tot die tijd kunnen jullie voor nu in ieder geval genieten van bosanemonen spam deel 2.19 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Tonny Swinkels
Tonny Swinkels
Mar 22, 2022

Ze zijn Super !!!

Like
bottom of page