top of page

De dag na geen verwachtingen, 7 december 2021

Updated: Jan 8, 2022

Vorige week zaterdag beleefde ik een onverwacht prachtige ochtend. Zondag ging ik wederom op pad met enkel de telelens. Toen ik uit het raam keek, dacht ik namelijk een grijze lucht te zien. Ik haalde mijn Nikon camera met kitlens en de macrolens uit mijn tas. Mijn statief nam ik wel mee. Dat zonder verwachtingen op pad gaan was de dag ervoor goed bevallen. Wederom nam ik mij dus voor om zonder verwachtingen op pad te gaan. Ik reed op goed geluk naar het Hoefke om daar te parkeren en nam mij voor om de gele route te lopen. Onderweg zag ik dat deze zondag mij wederom een mooi cadeau ging bezorgen. Er was behoorlijk wat mist te zien èn de zon leek er door heen te komen. Zodra ik rechtsaf sloeg om het Hoefke in te rijden, viel mijn mond open van verbazing over de schoonheid van wat ik zag. Ik besloot meteen aan het begin van deze straat de auto al aan de kant te zetten. Uiteraard was er een vleugje spijt dat ik de overige lenzen met Nikon niet mee had genomen. Vanaf dit punt moest met de Sony lens op 200mm echter ook wel lukken.

Zie hier het geweldig mooie resultaat. Veel mooier zal het op het Hoefke niet worden.
22 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


Èèègt wel.

Like

Tonny Swinkels
Tonny Swinkels
Dec 07, 2021

Kaai Schôôn daor op ut Riels Hoefke!!

Like
bottom of page