top of page

Een lange wandeling

Na dagen van regen en grijze, grauwe dagen, beloofde deze ochtend eindelijk een prachtige dag te worden. Om 8.15u wordt ik door Nick al afgezet bij het Riels Hoefke met Bolt. Jayden, die al die regen zeker net zo beu was als ik, loopt meteen met mij richting de grafheuvels. Het heeft afgelopen nacht flink gevroren en onderweg zagen we de mistflarden al boven de weilanden hangen. Er is geen wolk aan de hemel te zien. Op alles zit een laagje witte rijp. Het is een prachtige wereld. Foto's van het mooie landschap maak ik met mijn telefoon. Van alle witte details zoals bevroren bladen, grassprieten, zeepbellen maak ik foto's met de macrolens. De telelens bewaar ik voor wanneer ik iets interessants zie vliegen. Het is nog niet druk op de hei. Wanneer we even aan de wandel zijn, appt Carla dat ze ons komt vergezellen en met 3en fotograferen we er op los. Om een uur of 11.00u ben ik alleen overgebleven en loop ik in mijn eentje dwars over de Regte Heide terug naar huis. Ik hoop de klapekster nog te spotten, maar helaas zie ik hem nergens. Inmiddels is het ontzettend druk geworden en schijnt de zon volop. Om 12.00u kom arriveer ik moe maar voldaan bij mijn huis. Mijn stappenteller geeft dan al 15.000 stappen en ruim 10km aan. Morgen weer op pad maar dan ga ik samen met Carla zitten in onze fotohut.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page