top of page

Pasteltinten

Eindelijk was daar weer een dag waarop ik op pad kon om nog meer bosanemonen te fotograferen. Dit keer met een zonnetje.

Samen met dorpsgenote Tonny reed ik naar Landgoed Wellenseind. Hier zouden veel bosanemonen tussen het speenkruid te vinden zijn. Landgoed Wellenseind is een prachtig gebied met veel water. Laarzen waren nu dus niet overbodig. Beiden waren we er nog nooit geweest. We liepen de groene route en een groot gedeelte van de blauwe route, maar zagen helaas maar een bosanemoon of 3.

Na een heerlijke kop koffie besloten we om terug te rijden via Biest Houtakker, waar wel flink wat bosanemonen te vinden zijn. Vlak bij de voetbalvelden staan ze in hele bosjes bij elkaar. En dus gingen we weer door de knieën om de mooiste foto's te maken. Gelukkig zorgde een waterig zonnetje, in combinatie met het plastic zakje over mijn zonnekap, voor de mooiste, zachtste pasteltinten. Het leek wel Pasen.

Geniet nog van het laatste restje van je tweede paasdag!7 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Tonny Swinkels
Tonny Swinkels
Apr 27, 2023

Ja de ochtend gestart met Niks, Nada, Noppes gin blumke gezien! Maar na de koffie word het altijd beter dus op naar Biest en gelukkig zijn we niet voor voor niets met een omweg naar huis gereden. (zakje doet het goed)😉

Like
bottom of page