top of page

Reclame voor de Nieuwe Hoef, 4 oktober 2022

Voor de tweede keer vanavond ga ik aan de slag met mijn verhaaltje op deze plek. Het verhaal was al bijna af toen door een onverklaarbare reden Facebook mijn verhaal verwijderde en ik een melding kreeg dat er iets niet goed ging. Weg tekst. Opnieuw beginnen dan maar.

In mijn verhaal schreef ik dat het weer drukke tijden zijn. Meer werken dan de bedoeling is. Veel (leuke, gezellige) verplichtingen in de weekenden. Dat betekent wel tijd om er op uit te gaan, maar weinig tijd om de foto's te uit te zoeken, bewerken en hier te plaatsen met een verhaaltje erbij.

Afgelopen vrijdag al ging ik er met Tonny op uit. In de ochtend reden we richting Gorp en Roovert voor een paddenstoelen wandeling achter de Nieuwe Hoef. Rijdend over het Gorps baantje zagen we al snel dat we ook ruim op tijd waren voor zonneharpen. Twee vliegen in één klap deze ochtend. Wat een heerlijk begin van deze ochtend.

Tijdens onze wandeling achter de Nieuwe Hoef vonden we gelukkig plenty mogelijkheden om te fotograferen. Onderweg genoten we net zo veel van de effecten die de zon had op de natuur dan van de zwammetjes en paddenstoelen. We zagen ontelbare verlichte spinnenwebben in een veld. Vooral de porseleinzwammen op de terugweg, in de laan naar de Nieuwe Hoef, waren prachtig om vast te leggen.

Natuurlijk moesten we de wandeling eindigen met een heerlijke cappuccino bij de Nieuwe Hoef. Tonny trakteerde mij op een boswachter, wat een heerlijk gebakje was dat! Er zitten nieuwe eigenaren in de Nieuwe Hoef, die in deze moeilijke tijden met hoge energiekosten op deze geweldig mooie locatie een nieuwe start gaan maken. Dus maak ik even reclame: Ga er eens kijken, maak een mooie wandeling door Gorp en Roovert en drink of eet wat op het terras of binnen in de oude, monumentale hoeve. Een geweldig mooie locatie, ze zijn open op vrijdag, zaterdag en zondag! Oja, ben je er rond koffietijd, neem dan een boswachter bij je koffie.12 views3 comments

Recent Posts

See All

3 Comments


Binnenkort nog maar eens gaan zodra je uitgesnotterd bent.


Like
Tonny Swinkels
Tonny Swinkels
Oct 16, 2022
Replying to

Even iets langer wachten pffh


Like

Tonny Swinkels
Tonny Swinkels
Oct 14, 2022

Het was een leuke ochtend met al dat "Gezwam"! Doen we snel nog een keertje 🍄☕️🎂

Like
bottom of page