top of page

Zoethoudertje, 13 oktober 2023.

Al weken lang ben ik druk bezig met maken van het fotoalbum van onze geweldige Canada reis. Hierdoor moesten jullie het afgelopen weken doen met slechts één verhaal met foto's uit het mooie, zonnige Sauerland.

Inmiddels is er één album af en ben ik dus op de helft. Gisteren begon ik aan deel twee.

Het is niet zo dat ik naast mijn werk bij mijn werkgever hele dagen achter de pc zit om aan het album te werken. Bolt zal er af en toe echt uit moeten Zo ging ik al twee keer op paddenstoelenjacht, één keer met dorpsgenote Tonny en een keer in mijn eentje. De foto's van deze wandelingen staan nog steeds op mijn SD kaartje in de camera want het ontbreekt aan tijd om ze te bekijken en bewerken.

Op zoek naar een restje Canada foto's kwam ik nog wel dit pareltje tegen van de laatste ochtend in Sauerland en van een mooie paddenstoel die we tijdens een wandeling zagen: een geschubde boleet. In Nederland lijkt deze soort zelden voor te komen, zie ik op waarneming.nl.

Tja, en hier zullen jullie het dus weer even mee moeten doen. Het is slechts een zoethoudertje, dat besef ik. Maar de herfst is nu echt in aantocht dus lang hoeven jullie vast niet te wachten op een volgend verhaal.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page